Γραπτές και προφορικές μεταφράσεις στο Μπλαγκόεβγκραντ, Σαντάνσκι, Πέτριτς και online

μεταφράσεις

Για την εξυπηρέτηση πελατών μας, παρέχουμε προφορικές και γραπτές μεταφράσεις εταιρικών εγγράφων (λογιστικά και τραπεζικά έγγραφα, επίσημη αλληλογραφία, επαγγελματικές προσφορές, νομική τεκμηρίωση,σύμβασεις, πληρεξούσια, κτλ.) από βουλγάρικα στα ελληνικά και αντίστροφα, μετάφρασεις επίσημων και προσωπικών εγγράφων (διπλώματα, απόφασεις Δικαστηρίων, πιστοποιητικά Ποινικού Μητρώου, πιστοποιητικά γάμου, πιστοποιητικά γέννησης κ.λπ.), καθώς και μετάφραση κάθε είδους καλλιτεχνικής και εξειδικευμένης (τεχνικής, νομικής, ιατρικής) λογοτεχνίας.

 

 

Προσφέρουμε γρήγορη εξυπηρέτηση την ίδια μέρα στο Μπλαγκόεβγκραντ και την περιοχή

Για να καλύψουμε τις συγκεκριμένες ανάγκες των πελατών μας, προσφέρουμε επαγγελματικές ταυτόχρονες και διαδοχικές μεταφράσεις, για εκδηλώσεις με διεθνή συμμετοχή, επαγγελματικές συναντήσεις, εκπαιδεύσεις, περιηγήσεις μελέτης, συμβολαιογραφικές συναλλαγές από βουλγάρικα στα ελληνικά και αντίστροφα από και προς άλλες γλώσσες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Πιστοποίηση και νομιμοποίηση προσωπικών και επίσημων εταιρικών εγγράφων σε όλα τα κρατικά ιδρύματα και πρεσβείες της Δημοκρατίας της Βουλγαρίας.

Πιστοποίηση επίσημων εγγράφων με το APOSTIL από το Προξενικό Τμήμα του Υπουργείου Εξωτερικών της Βουλγαρίας.

 

 

Τι είναι η Σφραγίδα της Χάγης;

Η Σφραγίδα της Χάγης (Apostille) είναι η σφραγίδα η οποία απαιτείται, σύμφωνα με την Σύμβαση Επισημείωσης της Σφραγίδας της Χάγης (05.10.1961), να τεθεί στα δημόσια έγγραφα από το Κράτος, που τα έχει συντάξει, προκειμένου να βεβαιωθεί η γνησιότητα της υπογραφής, και η ιδιότητα με την οποία ενήργησε ο υπογράφων το έγγραφο και ενδενομένως, η ταυτότητα της σφραγίδας, ή του επισήματος που φέρει το έγγραφο.

Επικυρώσεις από το Τμήμα Προξενικής Μετάφρασης, που εκπονήθηκαν από ορκωτούς / εξουσιοδοτημένους μεταφραστές,
Γραπτές μεταφράσεις και νομιμοποίηση εγγράφων στη Βουλγαρία.
Γραπτές και προφορικές μεταφράσεις από ελληνικά στα βουλγαρικά και αντιστρόφως.

Εξειδικευμένοι μεταφραστές και διερμηνείς είναι διαθέσιμοι, όταν χρειάζεστε μεταφραστή στην εισαγγελία, αστυνομία, τελωνεία και άλλα ιδρύματα από βουλγαρικά στα ελληνικά και αντίστροφα, και από ρώσικα στα ελληνικά.

Επαγγελματικές γραπτές και προφορικές μεταφράσεις από ελληνικά στα βουλγαρικά και αντίστροφα, που παρέχονται σε Δικαστήρια όλων των βαθμών δικαιοδοσίας, σε αστικές και ποινικές υπόθεσεις στη Βουλγάρια.

Μεγάλη εμπειρία σε μεταφράσεις νομικών εγγράφων κάθε είδους.

Για την εξυπηρέτησή σας, είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε διαφορετικές προφορικές και γραπτές μεταφράσεις, επικυρώσεις και νομιμοποιήσεις των εγγράφων σας.

Για τις αναγκές σας πάλι παρέχουμε διερμηνεία κατά την υπογραφή συμβάσεων και πληρεξουσίων σας ή άλλων δικαιολογητικών σε συμβολαιογραφεία στη Βουλγαρία.

Συνοδεία των πελατών σε ταξίδια και επιχειρηματικές συναντήσεις.

Οι μεταφράσεις γίνονται από επαγγελματίες μεταφραστές.

Αναλαμβάνουμε την άμεση και γρήγορη δακτυλογράφηση όλων των τύπων των κειμένων στα βουλγάρικα, στα ελληνικά, στα αγγλικά, και σε άλλες γλώσσες.

Επικοινωνήστε μαζί μας, για να λάβετε συγκεκριμένη προσφορά για προθεσμίες και τιμές.


Επικοινωνήστε μαζί μας, για να λάβετε συγκεκριμένη προσφορά για προθεσμίες και τιμές.


Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία ή διευκρίνιση, παρακαλώ μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω τηλεφώνου και Viber/WhatsApp στο 00359 8888 35226 ή μέσω e – mail: