Μεταχειρισμένες Μοτοσυκλέτες & ATV από Βουλγαρία

διάφορα μοντέλα μοτοσικλετών

Η ζωή είναι σύντομη. Χρειαζόμαστε ταχύτητα, για να επιτύχουμε αυτό που θέλουμε – Soichiro Honda

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας, όπου θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από μεταχειρισμένες μοτοσικλέτες, αυτοκίνητα και σκούτερ, καθώς και τα ανταλλακτικά αυτών.

Πού βρισκόμαστε στην Βουλγαρία;
Είμαστε στην πόλη Μπλαγκόεβγραντ /Blagoevgrad/ 80 χλμ. από την Ελλάδα, από τα σύνορα του Προμαχώνα, η οποία είναι η μεγαλύτερη πόλη της περιοχής.
Στην πόλη και στην γύρω περιοχή της υπάρχουν 40-70 μάντρες, για την πώληση μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, που βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση, που είναι εισαγωγή από την Ιταλία, Γερμανία, Ελβετία κτλ. Εδώ μπορείτε να βρείτε όλους τους τύπους και μοντέλα μεταχειρισμένων οχημάτων.

Στη Βουλγαρία μπορείτε να αγοράσετε τη μοτοσικλέτα που θέλετε από εμπόρους ή από ιδιώτη.
Όταν αγοράζετε αυτοκίνητα/μοτοσυκλέτες από το εξωτερικό, για να αποφύγετε προβλήματα, χρησιμοποιήστε επαγγελματικές υπηρεσίες για το σκοπό αυτό. Η βοήθεια ενός ειδικού, που έχει εμπειρία στην διαδικασία αγοροπωλησίας, θα σας εξοικονομήσει πολλή προσπάθεια, χρόνο, ακόμη και χρήματα.
Εμείς θα Σας παράσχουμε την απαραίτητη βοήθεια, για την αγορά, τη μεταφορά και την εξαγωγή της μοτοσικλέτας σας στην Ελλάδα. Θα σας συνοδεύσει ένας επαγγελματίας μεταφραστής στα ελληνικά ή στα αγγλικά, που γνωρίζει πολύ καλά όλη τη διαδικασία κατά την αγορά ενός οχήματος (μοτοσικλέτας), ποια έγγραφα πρέπει να λάβετε από τον έμπορο ή από τον ιδιώτη.

Η διαμεσολάβησή μας περιλαμβάνει – μετάφραση κατά την αγορά, επαφή με τον πωλητή, τήρηση της νομιμότητας των εγγράφων, μεταφραστής που δικαιούται να υπογράψει σε συμβολαιογράφο, όταν ένα όχημα/μοτοσικλέτα αγοράζεται από ιδιώτη /ο μεταφραστής απαιτείται από το νόμο όταν πρόκειται για συμφωνία μεταξύ βούλγαρου πολίτη και αλλοδαπού/.

Οι πιο γνωστές μάρκες μοτοσικλετών είναι:

Aeon Cagiva Gilera Peugeot
Aprilia Can-am Harley Piaggio
Avo Cfmoto Honda Polaris
Artic Cpi Huskvarna Rieju
Atala Daelim Italjet Shineray
Bashan Derbi Kawasaki Suzuki
Banneli Ducati Keeway Sym
Beta Gareli Ktm Triumph
BNW Gas gas Kymco Vespa
Bombardier Generic Malaguti Yamaha

Sites για μεταχειρισμένες μοτοσικλέτες στην Βουλγαρία, όπου μπορείτε να βρείτε αγγελίες:

Εισαγωγή μοτοσυκλέτας στην Ελλάδα από χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Η εισαγωγή μοτοσυκλέτας απαιτεί μεγάλη προσοχή, πριν την κάθε κίνηση του αγοραστή στο εξωτερικό, μέχρι την είσοδο του οχήματος στην Ελλάδα.
Ολοι οι αγοραστές πρέπει να γνωρίζουν ότι, εκτελωνίζονται μοτοσυκλέτες μόνο από χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, και όχι από τρίτες χώρες.
Για την και σωστή και ορθή διεκπεραίωση της διαδικασίας αυτής από μέρους σας, πρέπει να έχετε στην κατοχή σας όλα τα ακόλουθα έγγραφα:

• Τιμολόγιο /Ιδιωτικό Συμφωνητικό
• Άδεια Οχήματος
• ΔΑΟ (Δήλωση Άφιξης Οχήματος)/Φορτωτική (CMR)

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Δεν ασχολούμαστε με εκτελωνισµό.
Απευθυνθείτε στο Εκτελωνιστικό γραφείο ή στο Τελωνείο όπου μένετε, για να μάθετε λεπτομέρειες πριν την αγορά.
Μπορείτε να βρείτε εκτελωνιστές/ Τελωνείο στο: Vrisko.gr


Για περισσότερες λεπτομέρειες επικοινωνήστε μαζί μας στο κινητό τηλέφωνο 00359 8888 35 226 , που είναι Viber και WhatsApp